Palvelut

TAPAHTUMATURVALLISUUS

Oli sitten kyseessä pieni tapahtuma tai suuri ainutkertainen juhla, hoidamme kaikki turvallisuusasiat yksilöllisesti alusta loppuun saakka. Toimeksiantaja voi keskittyä itse tapahtumaan ja koordinointiin, kun turvallisuusvastaava huolehtii kokonaisvaltaisesta turvallisuudesta.

Tapahtumaturvallisuuden palveluitamme ovat

 • Turvallisuusvastaava tai turvallisuuspäällikkö
 • Turvallisuussuunnittelu (mm. pelastus – ja turvallisuussuunnitelmat)
 • Järjestyksenvalvojat – ja järjestyksenvalvojaesimiehet
 • Naulakko- ja vaatesäilytyspalvelut
 • Liikenteenohjaus
 • Ensiapu (mm. perusensiapu, ensihoito, lääkäripalvelut)
 • Koulutuspalvelut

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille avainasemassa. Kaikki palvelumme perustuvat tähän lähtökohtaan.

Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä juuri Sinulle sopiva paketti!

PROMOOTTORIT

Kielitaitoiset promoottorimme ovat mielellään käytettävissänne kun tavoitteena on löytää aktiivinen ja energinen henkilöstö promootioihinne. Promootiohenkilöstöverkostomme kattaa koko Suomen. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikainen ja kestävä asiakassuhde, jolloin mahdollistamme parhaat tulokset. Halutessanne kokoamme yrityksellenne oman promootiotiimin, joka koulutetaan tehtävään ja on käytettävissänne aina jopa nopeallakin varoitusajalla.

LIIDIGENEROINTI

Liidigeneraattori – palvelumme tehostaa ja automatisoi liidien keräämistä messuilla – ja tapahtumissa. Unohda paperilapuilla kerätyt messuliidit sillä liidigenattorilla tiedot kerääntyvät automaattisesti sähköiseen muotoon! Näin säästätte huomattavasti aikaa vastausten jälkikäsittelyssä ja tiedot ovat helposti ja nopeasti ladattavissa esimerkiksi CRM:ään. Liidigeneraattori ei tarvitse internettiä toimiakseen.

Palvelumme sisältää kaiken tarpeellisen rekisterin keräystä varten: iPad-ohjelmisto sekä iPad telineen, teidän tarpeitanne tukien. Muistutamme että ammattitaitoisen henkilökuntamme käyttö takaa maksimäärän kontakteja. Aktiiviset edustushenkilöstömme ovat koulutettuja tehtävään.

VIP-TAPAHTUMAT

Korkean profiilin tapahtumat vaativat edustavia ammattijärjestyksenvalvojia! Front Security:n kautta saat VIP-tapahtumaanne arvoiset järjestyksenvalvojat, jotka tuovat tapahtumaanne taattua laatua ja minimoivat riskit.

VIP-vieraita tulossa? Ota yhteyttä, niin tehdään tapahtumasta yhdessä vielä parempi!

ENSIAPU

Ensiapua tarvitset tilanteissa, joissa onnettomuuksien tai loukkaantumisen riski on tavallista korkeampi. Tällaisia ovat esimerkiksi urheilu- ja massatapahtumat, joihin on kokoontunut paljon yleisöä. Suurten tapahtumien yhteydessä ensiavun saapuminen paikalle voi olla tavallista hitaampaa. Siksi on hyvä varmistaa, että paikalla on ensivastehenkilöitä, jotka voivat reagoida välittömästi.

Varmista, että sairauskohtauksen tai jonkin muun onnettomuuden sattuessa pelastus- ja ensiapuhenkilökunta on lähellä, sillä aika on kriittinen tekijä ja nopeus voi pelastaa ihmishenkiä.

Meiltä saat tarpeisiisi vastaavan kokonaisuuden, olipa sitten kyseessä isompi massatapahtuma tai pienempi yksityistilaisuus.
Osana täydellistä palveluamme kuuluu täysin varusteltu ambulanssi (ensivasteyksikkö).

Tilaamalla ambulanssin tapahtumaanne, varmistatte aina parhaan sekä nopean ensiavun ja ensivastehenkilöstön asiakkaillenne.

MESSUEMÄNNÄT

Iloiset ja sanavalmiit messutyöntekijämme kontaktoivat asiakkaita, sekä huolehtivat osastonne viihtyvyydestä.

Kun yrityksenne haluaa varman onnistumisen messuilla, on oikea henkilö yksi avaimista onnistumiseen! Henkilöstömme ovat ammattitaitoisia ja iloisia osaajia, jotka nauttivat asiakaspalvelutyöstä. Perehdytämme kaikki edustajamme tehtäviin, toimialaan ja tuotteisiin tavoitteita unohtamatta.

MUUT 

Tuotamme myös tapahtumiin seuraavia palveluita

 • Sidosryhmäseminaarit – ja tapahtumat
 • Henkilöstön virkistyspäivät
 • Henkilöstöjuhlat
 • Artistien välitys
 • Tapahtumatekniikka